B
U
D
A
jul
22 jun 2018
Lezingen

doorlopend

BUMP Festival 2018

Op 22 juni is het weer zover, BUMP Festival neemt plaats in Kortrijk. Deze keer zijn er 7 sprekers, zowel illustrators, designers, ux experts, creatieve coders als motion graphic artists.

 

De sprekers


SlimJim Studios: James Curran / SlimJim is een Britse animator en regisseur met een achtergrond in video-games, muziekvideo’s, commercials en geanimeerde GIF’s.


Kate Dawkins: Kate is een bekroonde ontwerper, creatief directeur en oprichter van Kate Dawkins Studio. Een studio die gespecialiseerd is in het creëren en leveren van op maat gemaakte content voor spectaculaire live uitvoeringen, shows en merkevenementen, werkend zowel over projectie als LED, binnen en buiten.


Nicolas Sassoon: Nicolas Sassoon gebruikt vroege computerbeeldvormingstechnieken om een breed scala aan vormen en figuren weer te geven, visueel gecodeerd met gepixelde patronen en animatie.


Gene Kogan: Gene Kogan is een artiest en een programmeur die geïnteresseerd is in generatieve systemen, informatica en software voor creativiteit en zelfexpressie.


Pamela Pavliscak: Pamela is oprichter van Change Sciences, een bedrijf voor toekomstige inzichten dat werkt met Google, IKEA, Virgin en een overvloed aan visionaire organisaties. Ze is docent aan het Pratt Institute waar ze de volgende generatie ontwerpers lesgeeft.


More to be announced! Meer info vind je op hun website.

Kaart
+

Schouwburgplein 5-11, 8500 Kortrijk, België

Kalender