B
U
D
A
jun
14 jun 2018
Films in Budascoop

doorlopend

doorlopend

Films in BUDAscoop

14 jun 2018 18:00 Drama. Komedie. 

The Extraordinary Journey of the Fakir

meer info

Aja is Fakir én sjoemelaar die op de straatmarkten met zijn neefjes showtjes opvoert voor geld.

Hij slaagt erin om genoeg geld bijeen te sprokkelen om van India naar Parijs te vliegen om daar in de winkel van zijn dromen – Ikea – de talloze Zweedse collecties te bewonderen. (Als je al een grote bewonderaar bent van de Zweedse keten, dan wordt ze er alleen maar groter door!)

Wat volgt is een rollercoaster aan gebeurtenissen waarbij hij via Ikeakasten en mega Louis Vuitton reiskoffers verschillende Europese steden zal aandoen en onderweg kennismaakt met zowel illegale migranten als glamoureuze Franse filmsterren.    

Amusante, kleurrijke, swingende fabel over de willekeur van het lot die voor sommigen beter uitvalt dan voor anderen.

sluit

14 jun 2018 18:00 Drama. Oorlog.

Everybody knows

meer info

Voor het huwelijk van haar zus, reist Laura samen met haar Argentijnse man en kinderen van Buenos Aires naar haar Spaans geboortedorp. Maar de familiebijeenkomst verloopt niet zonder hindernissen en verschillende geheimen komen aan het licht.

sluit

14 jun 2018 18:00 Drama.

Film Fest Gent on Tour, Lean on Pete

meer info

De introverte tiener Charley regelt tijdens de zomervakantie een baantje bij de nukkige paardenmenner Del Montgomery (Steve Buscemi op zijn groezeligst). Met hem en jockey Bonnie (Chloë Sevigny) reist hij langs paardenraces in stoffige stadjes, met het grootse Amerikaanse landschap als achtergrond. Charley vindt een onverwachte zielsverwant in het paard Lean on Pete. Wanneer Del het paard wilt verkopen, komt Charley voor het eerst in zijn leven voor een volwassen keuze te staan.

Inleiding door Patrick Duynslaegher

sluit

14 jun 2018 20:15 Drama.

The Place

meer info

Een ogenschijnlijk willekeurige groep van mensen komen beurtelings aanzitten bij het cafétafeltje van een mysterieuze man in The Place. Ze geloven dat hij over mysterieuze krachten beschikt die hun wensen doet uitkomen. In ruil moeten ze een taak uitvoeren die hij hen oplegt. Maar hoever willen of kunnen ze hierin gaan?

sluit

14 jun 2018 20:15 Drama.

Disobedience

14 jun 2018 20:15

Blow-up

Sluiten
Kaart
+

Budascoop, Kapucijnenstraat 10, 8500 Kortrijk

Kalender